Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Horský hotel
Ducháček, Ondřej ; Klímek, Karel (oponent) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem horského hotelu s restaurací. Práce je zpracována ve formě projektové dokumentace. Objekt je navržen na parcele číslo 115/5 v obci Červená voda. Objekt má tři nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Střecha je řešena jako sedlová dvouplášťová.
Nosná konstrukce rodinného domu
Polák, Marek ; Matušíková, Anna (oponent) ; Šulák, Pavel (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá statickým návrhem dvou variant stropní konstrukce rodinného domu a jejich ekonomickým porovnáním. První varianta je železobetonová stropní deska, druhá je polomontovaný strop HELUZ MIAKO. Dále je v práci řešen návrh a posouzení základových pásů. Výpočet vnitřních sil je proveden pomocí programu SCIA Engineer a ověření pomocí zjednodušených metod. Na tyto výpočty byly provedeny návrhy, posouzení a výkresové dokumentace dle platných norem.
Horský hotel
Ducháček, Ondřej ; Klímek, Karel (oponent) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem horského hotelu s restaurací. Práce je zpracována ve formě projektové dokumentace. Objekt je navržen na parcele číslo 115/5 v obci Červená voda. Objekt má tři nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Střecha je řešena jako sedlová dvouplášťová.
Nosná konstrukce rodinného domu
Polák, Marek ; Matušíková, Anna (oponent) ; Šulák, Pavel (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá statickým návrhem dvou variant stropní konstrukce rodinného domu a jejich ekonomickým porovnáním. První varianta je železobetonová stropní deska, druhá je polomontovaný strop HELUZ MIAKO. Dále je v práci řešen návrh a posouzení základových pásů. Výpočet vnitřních sil je proveden pomocí programu SCIA Engineer a ověření pomocí zjednodušených metod. Na tyto výpočty byly provedeny návrhy, posouzení a výkresové dokumentace dle platných norem.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.